Logo Aquamar

Advanox™

Cea mai bună soluție pentru eliminarea substanțelor organice din piscinele interioare!

Ce este Advanox™?

Advanox” înseamnă „oxidare avansată” și este un sistem de tratare a apei de ultimă generație, conceput pentru a reduce substanțele organice și cloraminele organice în apă prin reacții de oxidare cu radicalii hidroxil puternici (OH ·).


Radicalii hidroxil sunt unul dintre cei mai puternici oxidanți, nu formează nici un fel de subproduse dăunătoare și sunt capabili să oxideze compușii cei mai dificili, inclusiv cosmeticele, produsele farmaceutice și toxinele, pentru a oferi o calitate excelentă a apei fără subproduse dăunătoare.

Ce este oxidarea avansată?

Procesul de tratare chimică conceput pentru a elimina materialele organice (și uneori anorganice) din apă prin oxidări prin reacții cu radicalii hidroxilici (·OH). Radicalii hidroxili sunt unul dintre cei mai puternici oxidanți.
Radicalii hidroxili sunt produși în timpul disocierilii UV de H2O2 și prin transferul de electroni de ACO.

Cu alte cuvinte:
  • – Radiația UV toacă H2O2 în mici bucăți de OH• OH•

 

  • – Radiația UV activează ACO care împarte H2O în OH• și O-

Întotdeauna în combinație cu Daisy!

Sistemul integrat Dryden Aqua DAISY® a fost conceput pentru a reduce semnificativ cloraminele anorganice, inclusiv tricloramine nocive (NCl3) precum și formarea THM-urilor în toate piscinele.

 

Când DAISY® este utilizat în combinație cu Advanox ™, cea mai mică concentrație combinată de clor <0,2 ppm și cele mai scăzute niveluri de THM
se pot realiza! Spre deosebire de sistemele UV cu presiune medie, Advanox ™ nu produce THM-uri, nu consumă clor în proces și oferă costuri de funcționare mult mai mici.

 

DAISY® + Advanox™: Cea mai buna și mai durabila soluție pentru îndepărtarea clorului combinat în toate piscinele interioare!

 

Datorită DAISY®, nivelul de cloramine anorganice va fi de 2 până la 5 ori mai mic în comparație cu un sistem tradițional cu nisip, în timp ce nivelul de cloramine organice va fi ușor mai ridicat. Prin eliminarea eficientă a cloraminelor organice, pe de altă parte parte, ADVANOX se potrivește perfect cu DAISY® pentru a reduce totalul de clor combinat la mai puțin de 0,2 ppm (mg/l).

 

Important: Aceste rezultate vor fi obținute numai cu AFM®. Cu nisip, cererea de clor va fi mult mai mare decât în cazul AFM®, iar clorul combinat va consta într-o mare majoritate de cloramine “anorganice” și puține cloramine “organice”.

Achiziționează Advanox™ și multe altele aici: