Logo Aquamar


					

APF

CEL MAI BUN COAGULANT SI FLOCULANT

BENEFICII UNICE:

Apa cristal : Indeparteaza particule de pana la 0.1μ folosit impreuna cu AFM®

Mai putine chimicale : Reduce consumul de clor la cel mai scazut nivel posibil 

Apa sigura : Indeparteaza poluantii dizolvati si patogenii rezistenti la clor 

Aer mai curat : Reduce formarea de compusi secundari volatili cum ar fi THMs

Fara alge : Previne dezvoltarea algelor intr-un mod sustenabil si natural

Ce este APF?

APF este un coagulant și floculant multi-spectru ce poate îndepărta poluanții din soluție și flocula solidele fine suspendate, precum celulele epiteliale și bacteriile, în particule mari ce pot fi îndepărtate cu ușurință de AFM®(Mediu Activat de Filtrare).

 

Nici un floculat sau coagulant individual nu poate îndepărta totul din apă. APF este o combinație precisă de 10 electroliți diferiți și polielectroliți pentru a acoperi o rază cât mai mare. Constituenții dizolvați ai apei reprezintă 80% din necesarul de oxidare iar solidele suspendate în jur de 20%. Nu tot ceea ce este filtrat necesită să fie oxidat. Când se utilizează flocularea corectă în combinație cu AFM®, consumul de clor și producția de compuși secundari nedoriți ai clorului sunt reduse cu până la 80%.

Ce sunt coagularea și flocularea?

Coagularea: este procesul atragerii substanțelor chimice afară din soluție pentru a forma o suspensie coloidală a particulelor mici. Pentru ca coagularea să funcționeze, APF trebuie amestecat imediat și în mod agresiv cu apa. De aceea am proiectat ZPM. Dacă nu se utilizează ZPM se pierde faza de coagulare, iar APF trece direct la floculare.

 

Flocularea: este procesul de a atrage particulele mici aflate in suspensie coloidală (celule epiteliale, bacterii și paraziți) și a le împreuna pentru a forma particule mari sau floc, ce poate fi îndepărtat ușor de către AFM®.

 

APF încarcă pozitiv particulele, ce sunt apoi atrase de suprafața încărcată negativ a AFM®. Flocularea durează câteva minute iar particulele sunt foarte fragile, deci apa nu trebuie să fie supusă la agitare agresivă.

Ce performanță se obține utilizând APF?

Mediul de filtrare AFM® oferă o filtrare nominală de până la 5 microni (la o viteză de filtrare de 20 m/h). Când se utilizează APF, se realizează o filtrare nominală de 0,1 microni, deci paraziții rezistenți la clor precum Criptosporidium și Giardia sunt îndepărtați din apa piscinei. APF conține NoPhos pentru a îndepărta fosfații din apă. Dacă nu există fosfat dizolvat, bacteriile și algele nu se pot dezvolta.

 

APF este cel mai eficient și unic coagulant și floculant multispectru disponibil în industria piscinelor. Performanța îmbunătățită a filtrării nu numai că face piscinele mai sigure și mai sănătoase, ci reduce și consumul de clor cu până la 80% ajutând la protejarea mediului înconjurător.

Achiziționați APF și multe altele aici: