Logo Aquamar

DA-GEN

O soluție inovatoare de dezinfectare!

BENEFICII UNICE:

  • – Cea mai bună oxidare cu radicali liberi

 

  • – Dezinfectare ecologică sigură, cu costuri reduse

 

  • – Nivel de clor foarte scăzut – risc redus de coroziune

 

  • – Control automat al tratării apei și acces la distanță cu modul WiFi integrat

 

  • – Apă sănătoasă și frumoasă datorită activatorului pe baza de clorură de magneziu

 

  • – Completează Dryden Daisy cu o etapă de dezinfectare

 

  • – Înoți în apă potabilă!

Cum funcționează?

Pentru separarea hidrolitica a moleculelor de apă la radicalii liberi și producerea cantității adecvate de clor liber, avem nevoie de apă cu o anumită conductivitate. Conductivitatea depinde de cantitatea de minerale din apă.

 

Cu cât este mai mică conductivitatea, cu atât mai mulți radicali liberi și alți compuși de oxigen și mai puțini atomi de clor sunt produși.

 

Deoarece dorim să maximizam producția de radicali liberi și să minimalizăm producția de clor pentru dezinfectarea reziduală, menținem conductivitatea apei la cel mai scăzut nivel posibil. Cu o conductivitate de numai 1,0 – 1,5 ms, DA-GEN va produce suficienți radicali liberi, precum și suficient clor pentru dezinfectarea reziduală.

 

In loc să folosiți sare normală (NaCl), va recomandăm utilizarea activatorului Dryden Aqua pe baza de clorură de magneziu. Activatorul nu numai că ridică conductivitatea la nivelul dorit, ci îmbunătățește și filtrarea și ajută la eliminarea fosfaților din apă. Bacteriile și algele au nevoie de fosfați pentru a se dezvoltă. Este necesar doar 1 kg de activator DA-GEN pe metru cub de volum de apă la piscină. Această cantitate mică asigura, de asemenea, că nivelul clorurilor rămâne sub 600ppm, limita de coroziune pentru oțel inoxidabil V4A (316).

DA-GEN plus DAISY

DAISY este compus din 4 pași:

 

1.Cea mai bună performanță de filtrare cu mediul de filtrare biorezistent AFM: performanță AFM este cel puțiîn de două ori mai bună decât a nisipului

 

2. APF și ZPM garantează cea mai bună coagulare și floculare. în combinație cu AFM® reușim îndepărtarea particulelor de până la 0.1 microni. Nu tot ceea ce este filtrat trebuie să fie și oxidat.

 

3. Imbunătățirea puterii de dezinfectare a soarelui: ACO generează radicali liberi utilizând lumina naturală UV a soarelui. Astfel reduce și mai mult necesarul de clor. în plus. ACO protejează clorul de foto-oxidarea solară, prelungind timpul de înjumătățire al clorului de 4 ori.

 

4. Oxidare avansată cu DA-GEN: dezinfectare cu radicali liberi și un minim de clor liber pentru dezinfectarea reziduală.

 

DA-GEN complete FC include următoarele module: Wi-fi, controlul clorului, detector de debit, modul de temperatura, lance de aspirație, analizator TDS, control ph, pompă de dozare ph, pompă pentru floculare pentru APF. Totul este montat și gata de a fi folosit pe un panou. (75x75cm)

Achiziționează DA-GEN și multe altele aici: