Logo Aquamar

DryOx

Îndepărtează biofilmul și patogenii

BENEFICII UNICE:

  • – Îndepărtează biofilmul și patogenii din locurile greu accesibile precum filtrele cu nisip, bazinele de echilibrare și sistemul de țevi

 

  • – Reduce consumul de clor, clorul combinat și mirosul de clor

 

  • – Ușor de utilizat și foarte economic

CE ESTE DRYOX?

DryOx îndepărtează biofilmul, ușor și economic. Fiecare tabletă de DryOx dizolvată în apă generează 2 g de dioxid de clor.

 

Dioxidul de clor este un gaz solubil cu avantajul că penetrează biofilmul și îl îndepărtează. Clorul nu poate face asta deoarece el trebuie să oxideze prin biofilm mai întâi.

 

DryOx este de aproximativ 100 de ori mai eficient în îndepărtarea biofilmului decât clorul. Fără biofilm, consumul de clor și producția de produși secundari nocivi ai dezinfectării, precum tricloramina, responsabilă de mirosul înțepător de clor din aer, va scădea. Biofilmul este de asemenea habitatul patogenilor periculoși precum Legionella.

Unde se utilizează DryOx?

În piscine

În doar câteva zile bacteriile colonizează toate suprafețele în contact cu apa. Aceste suprafețe includ pereții piscinei precum și toate locurile greu accesibile precum țevile, bazinele de expansiune și nisipul din filtre. Nisipul este un teren ideal de înmulțire pentru bacterii. 1 m3 de nisip are o arie de 3000 m2, fiind cea mai mare suprafață dintr-o piscină.

 

DryOx este produsul ideal pentru îndepărtarea biofilmului din aceste suprafețe greu accesibile repede și eficient.

 

Fără biofilm: mai puțîn consum de clor și mai puțîn miros de clor elimina pericolul patogenilor că Legionella

 

Aplicare periodică: adăugați o tabletă DryOx per 10 m3 de apă în bazinul de nivelare sau cel de expansiune la fiecare 4 săptămâni. Spălați în contracurent după 15 – 30 minute.Curățare intensivă: pentru piscinele utilizate intens, pentru a curată de biofilm pereții piscinei, materialul de filtrare, sistemul de țevi și bazinul de echilibrare. Pentru curățare intensă recomandăm 2 tablete de DryOx per 10 m3 de apă și o spălare în contracurent după 15 – 30 minute.

 

În jacuzzi portabile și căzi de baie

Cu combinația lor de filtrare slabă, număr mare de înotători și temperaturi ridicate, jacuzzi și căzile de baie oferă un teren propice de înmulțire pentru bacterii.

Bucăți de biofilm ajunse în piscine nu sunt doar deranjante și inestetice, ci reprezintă și un pericol real pentru sănătatea și siguranța înotătorilor. Adăugați deci 2 tablete per 1000 l de volum de apă, porniți filtrul și sistemul de masaj și lăsăți DryOx să se dizolve timp de o oră. Nu utilizați piscina în acest timp. După o oră goliți complet apa din piscină, clătiți și reumpleți cu apă curată. Cada dumneavoastră este acum liberă de biofilm. Repetați acest tratament cel puțin o dată la 3 luni.

Puteți achiziționa DryOx și multe altele aici: