Logo Aquamar

NoPhos

FĂRĂ FOSFAT, ALGELE NU POT CREȘTE

BENEFICII UNICE:

2 în 1: coagulant și floculant! NoPhos îndepărtează fosfații ce intră în piscină din rezervele de apă, odată cu înotătorii sau cu resturile aduse de vânt în piscină.

 

  • Elimină fosfații – Previne dezvoltarea algelor și bacteriilor;

 

  • Este un produs natural – NoPhos poate fi utilizat în piscine și eleșteie;

 

  • Face apa cristalină – Nophos este un coagulant ce îmbunătățește performanța de filtrare ale AFM® și a filtrelor cu nisip;

 

  • Te ajută să economisești! NoPhos este un produs 2 în 1: coagulant și floculant!

Ce este NoPhos?

NoPhos îndepărtează fosfații ce intră în piscină din rezervele de apă, odată cu înotătorii sau cu resturile aduse de vânt în piscină. Fosfatul  este un îngrășământ, și dacă este îndepărtat complet, algele și bacteriilor vor muri încet de foame și vor fi eliminate într-o perioadă de aproximativ șase săptămâni.

 

NoPhos este un produs natural ce poate fi folosit în siguranță în piscinele publice și private, precum și în piscinele naturale, eleșteie și acvarii. NoPhos este un ion încărcat electric ce reacționează cu fosfatul pentru a forma un precipitat insolubil ce este apoi îndepărtat de către AFM®, sau formează un depozit inert pe fundul piscinei, ce poate fi ușor îndepărtat.

Cum se utilizează Nophos?

Se necesită doar o cantitate mică de Nophos pentru a îndepărta fosfații. 10 ml de NoPhos este suficient pentru a atrage 1 g de fosfat. Dacă aveți o piscină cu 100 m3 de apă la 0,5 ppm = mg/l = g/m3 de fosfat, aveți 50 g de fosfat în piscină.

 

Pentru a îndepărta cele 50 g de fosfat aveți nevoie de 500 ml de NoPhos. Am dezvoltat un test de fosfat rapid și simplu pentru piscine. NoPhos poate fi utilizat și preventiv, fără a măsura nivelul de fosfat.

 

Atenție: În sistemele cu filtre biologice, conținutul de fosfat nu trebuie să ajungă la zero.

 

Recomandăm următoarele valori:

  • pentru piscine și fântâni: 0 ppm
  • pentru piscine naturale/eleșteie pentru înot 0.05 – 0.1 ppm

 

Achiziționați NoPhos și multe altele aici: